top of page

ABOUT   |   STEPHANIE SMEETS

Ik ben Stéphanie Smeets, Founder van het Agency, The Brand Planner en mode- en portretfotograaf vanuit Zonhoven in België. 

 

Mijn passie voor fotografie is gestart toen ik Audio Visuele Vorming heb gestudeerd. Later deed ik ook mijn bachelor en masteropleiding in de fotografie.

 

Pas toen ik verder ging studeren in mijn bachelor, heb ik mijn passie voor portret- en modefotografie ontdekt. Mijn masterproject was dan ook echt een mode project. 

Ik werk enorm graag met en voor mensen. Luisteren naar anderen hun passies en verhalen, daar haal ik enorm veel inspiratie uit. Inmiddels ben ik 10 jaar professioneel actief en heb ik ook zelf een team ontwikkeld waar ik op regelmatige basis mee samen werk. 

 

Na mijn studies ben ik eerst als communicatiemanager aan de slag gegaan voor een groot team van make-up artiesten en stylisten. Doorheen dit traject heb ik mogen kennis maken met straffe, sterke, ondernemende vrouwen. Hieruit heb ik enorm veel geleerd en dit was een boeiende ervaring. In deze tijd is jezelf heruitvinden een heel belangrijk aspect in je carrière. 

Vervolgens was het tijd om volledig mijn eigen pad op te gaan.

Ik heb me volledig gestort op mijn eigen carrière en ging voor

een hoofdberoep als mode-en portretfotograaf. Best choice ever!

Zo werk ik ondertussen voor merken in beauty en mode maar ook voor artiesten, reclamebureaus maar doe ik ook heel corporate gerichte shoots. 

Regelmatig kreeg ik al de vraag van klanten om zelf een team samen te stellen met onder andere, make-up artiest, stylist, modellen en ook een geschikte locatie. Klanten vertrouwen je op jouw visie en wie jij aanstelt in je team en je contacten gedurende je carrière. Dit heeft me aan het denken gezet en ook geïnspireerd

Op deze manier is het agency, The Brand Planner, ontstaan. 

De Brand Planner is een all in production agency. Dit geeft klanten de kans om met een gerust hart eender welke dienst die we aanbieden samen of apart te boeken. Het Agency bestaat dus uit;

 

- fotografie, videografie, make-up & hairstyling, fashionstyling,

social media & grafische ondersteuning. -

 

Je kan zelf een aanvraag doen naar welke dienst(en) je net op zoek bent.

Wij zoeken de geschikte freelancer(s) uit die perfect bij je brand horen. 

 

Daarnaast wordt er ook mee nagedacht over het merk op zich; 

- welke visuele branding is er nodig?

- welke stijl past het best bij je?

- wat ontbreekt er nog?

- wat tilt je imago naar een hoger niveau? 

 

Voor producties wordt ook het team samengesteld wat het best bij je merk aansluit. Daarnaast gaat het agency voor jou op zoek naar een locatie en legt er zelf de contacten en afspraken vast. Het idee achter de Brand Planner is eigenlijk “no worry’s, all hands on deck!”

Je kan het vergelijken met een weddingplanner,

die ook alles voor jou in orde brengt. 

Meer info over het Agency, The Brand Planner?

Surf naar www.brandplanner.be

bottom of page